HTML

AriesHUN MAGYAR, legyen hited és lészen országod!

"Aki hazája, nemzete sorsa iránt közömbös, az annak árulója!" (I. Rákóczi Ferenc) "...A pártoskodás a nemzet megrontója." (Gróf Széchenyi István) Jövőnk, csakis a - PÁRTOK NÉLKÜLI PARLAMENT - valódi Népképviseleti Országgyűlés létrehozásával lehet! A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Friss topikok

Címkék

aries (1) domonyi (1) hatalom (1) hun (1) hungary (1) magyar (2) tudás (1) tudod (1) turul (1) Címkefelhő

Archívum

2012: az utolsó prófécia a maják szerint

2012.01.28. 09:45 arieshu

 

2012-ben nem a világnak lesz vége, hanem a kufárok világuralmának!





 

 

 
Mi történik, ha igaza van az emberiség pusztulását  2012. végére megjövendölő maja naptárnak? Valóban tűz hullik majd az égből és összerogynak az épületek? Előfordulhat, hogy áradás törli el Washingtont a Föld színéről, Los Angeles pedig belecsúszik a Csendes-óceánba? Egyszóval: Valósággá válhat mindaz a rémálom, amit Hollywood a '2012' című, John Cusack által fémjelzett filmben elénk vetít? A maják úgy gondolták, hogy a világon minden folyamat - a keletkezést és a pusztulást is beelértve - ciklusokban történik. Naptárukat ennek megfelelően öt nagy, egyenként mintegy 5200 évet felölő időszakra osztották, melyek fordulóján - hitük szerint - az addigi világ minden esetben elpusztul, s helyette egy teljesen új keletkezik. A jelenlegi ciklus 2012. december 21-én ér véget, ezért erre a napra sokan apokaliptikus eseményeket jövendölnek.
De vajon van-e más  jele is a közeledő világvégének az egyébként megdöbbentően pontos és precíz maja naptáron kívül?
Valóban igaz a hír, mely szerint a kutatók 2003-ban rábukkantak valamire, ami megerősíti az összeomláselmélet híveinek rettegését?

 
1983-ban a NASA infravörös távcsővel felszerelt műholdja igazolta egy Plútón túli tizedik bolygó  létezését a Naprendszerben. A sumerek már hatezer évvel ezelőtt ismerték ezt a Jupiter nagyságú égitestet, a

NIBIRÚT

. Innen származtatták
  Istenüket. Feljegyzéseik szerint a bolygó keringési ciklusa 3 600 év, visszatérése a Föld közelségébe minden esetben pusztító kataklizmákkal jár.

A bolygó, amely 26-szor nagyobb, mint a Föld és 3660 évente kerüli meg a Napot. Ez eddig tök izgin hangzik. A para ott kezdődik, hogy gyakorlatilag mindent megsemmisít ami az útjába kerül, valamint (brit) tudósok szerint gravitációs vonzása "megakaszthatja" bolygónk forgását, sőt akár ki is térítheti haldokló otthonunkat a pályájáról. Gondolom nem kell ecsetelgetni, hogy ez milyen következményekkel járhat! A bolygó a nap és föld között elhaladva sötétségbe boríthatja bolygónkat. Ám legnagyobb veszélye, hogy vonzása megakaszthatja a Föld forgását, megcserélheti ideiglenesen a pólusokat. Ebben az esetben időjárási katasztrófák, a vulkánok kitörése és akár szökőár kialakulása is várható. Ha nem is téríti le a Földet a Nap körüli pályájáról (ahogyan a Neptunuszt és a Szaturnuszt, a feltételezések szerint), a mérete és feltételezett gravitációs ereje miatt olyan hatást gyakorolhat Földünkre, mely befolyásolhatja mozgását a saját pályáján, teszemazt lelassítja. Ez pedig a nappalok és éjszakák, valamint az évszakok teljes felborulását jelentheti. Ezen lehetőségek következményeinek súlyossága ugyancsak nem igényel különösebb kommentárt.

E megállapítások forrásait 1851-ben, a mai Irak területén régészek fedezték fel. A mintegy 22 000 táblát tartalmazó könyvtár jelenleg az emberiség legrégebbi írott emlékének számít (ezt pusztították el az usa zsidók, amikor Irak elleni kifogással indított támadással). Feldolgozásuk során számos olyan történetre bukkantak, amelyek a világ más népeinek teremtéstörténetében és hiedelemvilágában is megtalálhatók.

Néhány elmélet szerint a naprendszeri pályákat keresztező tizedik bolygó 2012-ben megközelíti Földünket, hatalmas, vörös napként ragyogva az égen. Hamarosan soha nem látott viharok és természeti csapások fogják jelezni visszatérését, egyesek a Föld pólusainak felcserélődését, forgástengelyének 90°-os elfordulását és egyéb szélsőséges eseményeket vetítenek előre.
” Idézet Lőrincz Zsolt: Paradogma című könyvéből.

A Szentírás szerint a véreskezű sátánfattyak terrorja - amit a Fenevad irányít - nagyon rövid életű, mely Jézus második eljövetelével fog véget érni. Ez bizonyára összefügg a galaktikus együttállásokkal, egy új világév kezdetével, az emberiség tudatos életformára való áttérésével. Forrás: http://bedefy.multiply.com/

 



 

Magyarország a HAARP célkeresztjében

126Share

Elektroszmog+ HAARP+ kálium-klorid túladagolás+ chemtrails = HALÁL

Azt hiszem sokak kíváncsiságát elégítem ki, ha körülöttünk, és bennünk is áramló elektromágneses teret, negatív vagy pozitív hatásait ismertetem, a lényeget kiemelve.

Kérem, tekintse meg!

The Hungarian Question can no longer be postponed! Justice for Hungary!

 

 

A definíció kedvéért megjegyezném:
terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelébe,
társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerébe erőszakos változást idéz elő!


 
Rabok legyünk
vagy SZABADOK!


Pártok nélküli
MAGYAR Parlamentet!


Felhívás az Egységre!

Magyar rovásírás titka.

Igazságot Magyarországnak!

Magyar Hiszekegy!

Gyógynövények
 


 

Hinni kell a sikerben és határozottan cselekedni.

Izland, a polgári demokrácia elhallgatott győzelme!!!


 

Az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti chamtrail és HAARP tevékenységet.

 

A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár! Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a tudjuk kik kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!

 

A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori colorádó-bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele "megbombázók", a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chamtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat!



Ha valaki nem tudja

, miért emelkedet duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagymennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja!


 

Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!

 

Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!



Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon!





 

Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben (ez nem az oldalunkat rendszeresen látogatóknak szól)! Nem sokáig fogja látni azt, amit tapasztal!

 

FORRÁS:

HAARP

 

  

MAG tudás

-

Pártok nélkül

-

Vélemények

-

Rovásírás

-

Rabok-Szabadok

-

Szabadság

-

Szkíta-Hun

-

MAG ész

-

Nap és Hold

-

Petőfi

-

Paradoxon

-

HAARP

-

MAGyarságod

-

SZERetet

-

Hun-Avar

-

Kárpát-medence

-

Hiszekegy

-

Pozsonyi csata

-

SZK Alkotmány

-

Mit kér a Nép!

-

MAG Őshaza

-

Jézus-Sumer

-

Island példa

-

Aranykor

-

Attilától-Koppányig

-

Árpád Apánk

-

Betelepítés

-

Igazságot

-

Rovás-jelkép

-

MAG EGYsÉG

-

8 boldogság

-

MAG-hit

-

Kamat

-

Makói-gáz

-

Mérgeznek

-

Idősek

-

Kiárusítás

-

Anahita

-

Rovás-ABC

-

Magamról

-

Önéletrajzom

-

Választás2011

-

Igazságos Mátyás

-

Csonka Magyarország

-

tri-A-non!

-

Gyógynövények

-

Nibiru

-

BlogPost

-

Aries Hungary

-

ARIES Üzleti Weblapok

-

ARIES.hu

-

AriesTrade.com

-

Galéria

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arieshun.blog.hu/api/trackback/id/tr603952389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása